اسپرسوساز مباشی مدل Mebashi ECM 2009
دستگاه اسپرسوساز مباشی مدل Mebashi ECM 2009
از جمله مدل های بسیار پرطرفدار این برند مطرح است. کارکرد عالی، کیفیت بالا و دوام فوق العاده این مدل از جمله عوامل موفقیت آن هستند. دستگاه های اسپرسوساز امروزه درواقع تنها قهوه سازهایی هستند که اسپرسوی واقعی، دقیق و با کیفیت را از انحصار کافی شاپ ها خارج میکنند. این قهوه سازهای کوچک و کارآمد میتوانند به سادگی یک فنجان قهوه اسپرسوی فوق العاده را در اختیار قرار دهند. برخی از این دستگاه ها از جمله مباشی ای سی ام 2009 مجهز به نازل بخار هستند و میتوان به کمک آنها انواع نوشیدنی های بر پایه اسپرسو از جمله کاپوچینو، لاته و... نیز تهیه کرد. این محصول، از جمله مدل های پرفشار مباشی است و میتواند 20 بار فشار برای عصاره گیری از پودر قهوه وارد کند. این فشار بالا، تمام ترکیبات مربوط به عطر و طعم قهوه را به خوبی عصاره گیری مینماید و نیز توان بالایی در گرفتن کرمای درجه یک از قهوه دارد. یکی از ویژگی های جالب این ماشین، امکان تنظیم میزان قهوه گرفته شده است که درواقع امکان میدهد تا غلظت نوشیدنی و عمق عصاره گیری را مطابق میل تان تنظیم نمایید. از دیگر ویژگی های مفید و مورد توجه در طراحی اسپرسوساز مباشی 2009 میتوان به قابلیت تنظیم فشار بخار هنگام استفاده از نازل بخار اشاره کرد که در تنظیم کیفیت کف (فوم) بسیار موثر و کارآمد است. مخزن آب این ماشین شفاف و قابل جدا کردن است. از این رو چک کردن میزان آب و نیز شستشو و نظافت آن به سادگی امکان پذیر است. سینی چکه گیر استیل این محصول نیز طراحی زیبایی دارد و به سادگی قابل برداشتن و تمیز کردن است. دماسنج تعبیه شده روی محصول امکان پیگیری روند گرم شدن و کارکرد دستگاه را میسر میکند و کلیدهای مورد نیاز نیز به گونه ای طراحی شده اند که به سادگی در دسترس بوده و قابل استفاده میباشند. دستگاه اسپرسو ساز مباشی مدل Mebashi ECM 2009 یکی از ماشین های بسیار با کیفیت و با قیمت مناسب است که نوشیدنی اسپرسوی درجه یکی را در اختیار قرار میدهد. این ماشین طراحی دقیقی دارد و با استفاده از قطعات درجه یکی تولید شده است. نتیجه این کیفیت بی نظیر، قهوه دقیق و بی عیب و نقصی است که مشکل پسند ترین دوست داران این نوشیدنی را نیز هیجان زده خواهد کرد. اگر علاقمند قهوه اسپرسو و نوشیدنی هایی رنگارنگی که با استفاده از آن تهیه میشوند باشید، این مدل از دستگاه های مباشی میتوانید پیشنهاد خوبی برای شما باشد.
اسپرسو درواقع نوعی روش دم آوری است که میتوان از آن برای عصاره گیری از انواع گوناگون دانه های قهوه استفاده کرد. این روش بر اساس عبور آب دغ با فشار بسیار زیاد از میان توده پودر قهوه عمل میکند. نیاز به فشار بالا باعث میشود که عملکرد ماشین های برقی در این روش بسیار موفق تر از سایرین باشد. آب داغ با تکیه بر دمای بالا و نیز وارد آوردن فشار بر توده قهوه آسیاب شده، به خوبی میتواند ترکیبات گوناگون دانه ها را جدا کرده و در نهایت نوشیدنی بسیار پر و عطر و طعمی بسازد که بادی بالا، فوم بسیار عالی و طعمی لذت بخش دارد. در مورد برخی از ترکیبات دانه قهوه، هیچ روش دیگر دم آوری نمیتواند عملکرد بالای اسپرسو را ارائه دهد.
- دستگاه مباشی 2009 امکان تهیه دو فنجان قهوه بصورت هم زمان را داشته و همچنین امکان تنظیم میزان قهوه تهیه شده برای هر فنجان را نیز دارد.
- این دستگاه طراحی بسیار زیبایی دارد و رنگ بسیار با کیفیتی نیز برای آن استفاده شده است که میتواند جلوه خاصی به آشپزخانه بدهد.
- محفظه داخلی دستگاه برای گرم کردن آب از آلیاژ ویژه ای بر پایه آلومینیم ساخته شده که رسانایی عالی و دوام بالایی دارد و مقاومت آن ایده آل است.
- مدل اسپرسوساز مباشی مدل Mebashi ECM 2009 مباشی مجهز به سیستم کنترل دما است که اجازه بالا رفتن بیش از حد دمای محفظه را نمیدهد.
- برای رعایت بیشتر ایمنی، سیستم خاموشی خودکار نیز در این دستگاه تعبیه شده است که بعد از 29 دقیقه استفاده نشدن بصورت اتوماتیک عمل میکند.
- محفظه آب شفاف و جدا شونده، سینی چکه گیر استیل قابل شستشو و نازل بخار تمام استیل با قابلیت تنظیم شدت بخار، از بخش های جالب توجه در طراحی این محصول هستند.
- بخش فوقانی ماشین مجهز به دو نگهدارنده فلزی است که میتوان از آنها برای جای دادن لوازمی همچون تمپر، فنجان، ظرف قهوه و... استفاده کرد.
- همراه دستگاه مباشی مدل ای سی ام 2009 این موارد نیز ارائه میشوند: پیمانه قهوه/ تمپر، پرتافیلتر، سبد قهوه یک کاپ، سبد قهوه دو کاپ
این مرحله اجباری نیست اما کیفیت نوشیدنی تهیه شده را بسیار بالا خواهد بود. در صورتی که دستگاه گرم نشود، قطعات در تماس با آب هریک به نوبه خود در طی مراحل تهیه قهوه مقداری از گرمای آن را خواهند گرفت و این امر نتیجه منفی روی کیفیت عصاره گیری خواهد داشت. برای این کار:
• میزان آب دستگاه را چک کرده و در صورت نیاز آن را پر کنید. سطح آب همواره باید مابین نشانگرهای کمترین و بیشترین که روی مخزن دیده میشوند قرار گیرد.
• قطعات پورتافیلتر را بدون ریختن قهوه داخل آن، سوار کنید و سپس آن را در محل خود روی دستگاه چفت نمایید.
• فنجان قهوه خود را در محل خودش زیر نازل قهوه قرار دهید.
• دستگاه را روشن نمایید. کلید پمپ (علامت فنجان) را فشار دهید تا فعال شود. بلافاصله بعد از شنیدن صدای فعالیت پمپ مجددا آن را فشار دهید تا عملکردش متوقف شود.
• صبر کنید تا چراغ نشان دهنده دمای مناسب (رنگ سبز) روشن شود. مجددا کلید پمپ را فشار دهید. آب از نازل خارج خواهد شد. حدود 20 ثانیه صبر کنید و سپس آن را متوقف نمایید.
• پروتافیلتر را خارج کرده و باز کنید و فنجان را نیز خالی نمایید. اکنون دستگاه در بهترین موقعیت برای دم کردن قهوه قرار دارد.
- اولین کار، پر کردن پورتافیلتر و صاف کردن آن با تمپر است. اگر سطح قهوه پایین رفت مقداری اضافه نمایید تا سبد به اندازه کافی قهوه داشته باشد. برای صاف کردن فشار متوسط کافی است.
- پورتافیلتر را در محل خود قرار داده چفت نمایید.
- وقتی چراغ سبز روشن شد، کلید پمپ را فشار دهید و منتظر بمانید. قهوه شروع به خارج شدن خواهد کرد. قطع کردن عملیات دم آوری به شکل دستی انجان میشود و این امکان را به شما میدهد که غلظت قهوه و نیز مقدار و کیفیت فوم آن را تعیین نمایید. وقتی کیفیت مورد نظر به دست آمد مجددا کلید پمپ را فشار داده و عملیات را قطع نمایید.
- بعد از قطع شدن جریان، قهوه شما آماده است و میتوانید از آن لذت ببرید.
توجه:
- در نظر داشته باشید که قطع جریان بلافاصله نیست و یک تا دو ثانیه پس از فشردن کلید اتفاق میافتد. معمولا زمان مناسب برای فشردن کلید وقتی است که فوم قهوه تشکیل شد و رنگ آن شروع به روشن شدن کرد.
- توجه داشته باشید که عصاره گیری بیش از حد میتواند طعم های ناخواسته ای را وارد نوشیدنی شما کند.
برای درست کردن کاپوچینو، لاته و انواع متنوعی از نوشیدنی ها میتوانید از فوم شیر استفاده کنید. نازل بخار این دستگاه قدرت بسیار بالایی دارد و فوم با کیفیتی ایجاد میکند. از این وسیله برای نوشیدنی های دیگری همچون هات چاکلت، ماسالا و... نیز میتوان استفاده کرد.
برای درست کردن کاپوچینو این مراحل را پس از تهیه قهوه اسپرسو انجام دهید:
• کلید بخار را فشار دهید. دستگاه در حال افزایش دما خواهد بود و با رسیدن به دمای مناسب، چراغ زرد رنگ روشن خواهد گشت
• با روشن شدن چراغ ابتدا ظرفی خالی را زیر نازل بخار بگیرید. پیچ تنظیم دایره شکل را بچرخانید تا به شدت مناسب برسید و حدود 15 ثانیه نگه دارید. معمولا در چند ثانیه ابتدایی، مقداری آب همراه بخار خارج میشود و این کار میتواند کیفیت کار را بسیار بالاتر ببرد. پیچ را به حالت خاموش برگردانید.
• حدود 100 میلی لیتر (برای یک فنجان کاپوچینو) شیر درون پیچر ریخته و آن را زیر نازل بخار بگیرید به نحوی که نازل حدود دو سانتی متر درون شیر فرو رود.
• پیچ تنظیم را بچرخانید تا بخاردهی شروع شود. برای رسیدن به درجات بالاتر لازم است پیچ را به تدریج چرخانده و به یکباره روی درجه بالا قرار ندهید.
• با تشکیل شدن فوم کافی، پیچ را به حالت خاموش بازگردانید.
• با استفاده از این کف شیر و شیر داغ میتوانید کاپوچینوی دلچسب و یا نوشیدنی های دیگر با شیر از جمله شیر کاکائو، هات چاکلت، ماسالا و... تهیه نمایید.
توجه
با استفاده از نازل بخار، دمای دستگاه بالا میرود. اگر پس از آن قصد استفاده مجدد برای تهیه قهوه را داشتید، حداقل 5 دقیقه صبر کنید تا دما متعادل شده و روند عصاره گیری به درستی طی شود.
دو نکته اساسی را در تهیه قهوه مدنظر قرار دهید:
1.آسیاب مناسب دانه های قهوه اهمیت زیادی دارد. قهوه سازهای مختلف درجات مختلف آسیاب مخصوص خود را دارند و میزان ریز شدن کمتر یا بیشتر میتواند طعم نوشیدنی را کلا دگرگون کرده و نامطلوب نماید. این امر ممکن است به دستگاه نیز صدمه بزند. اگر قهوه های برند استفاده میکنید، حتما توضیحات روی بسته را بخوانید و از مناسب بودن آن مطمئن شود. اگر قهوه های فله تهیه میکنید، از فروشنده بخواهید تا آسیاب مناسب ماشین اسپرسوساز را در اختیارتان قرار دهد.
2.نوع دانه قهوه بستگی زیادی به این دارد که ذائقه شما چگونه است و چه طعمی را بیشتر میپستندید و همین طور چه اندازه کافئین را در نوشیدنی خود ترجیح میدهید. تنوع بسیار زیادی از انواع دانه ها وجود دارد و انتخاب های بسیار گسترده ای در این مورد دارید. با توجه یه توانایی این دستگاه در گرفتن عطر و طعم قهوه، دانه های مختلف را میتوان برای رسیدن به طعم ایده آل ترکیب کرد.
- نظافت و تمیزکاری دستگاه در کیفیت عملکرد و نیز طول عمر آن تاثیر بسیار زیادی دارد و باید به درستی انجام شود.
- تمیزکاری پورتافیلتر و نیز نازل بخار باید بلافاصله بعد از استفاده انجام شود.
- در صورت استفاده روزمره به میزان متوسط، تمیزکاری ماهیانه کلی دستگاه کافی خواهد بود. این کار را حتما با استفاده از برس و نیز شوینده های ویژه دستگاه های اسپرسو ساز انجام دهید.
- توضیح دقیق مراحل نظافت در دفترچه دستگاه ارائه شده است.
این برند محصولی از کشور ژاپن است و شرکت Edgecore FZCO ارائه دهنده آن است. مباشی تنوعی بی نظیر در لوازم خانگی ارائه میدهد و بیش از 350 محصول مختلف را در حال حاضر در خطوط تولید خود دارد. کارخانجات این برند در چند کشور فعال هستند و دفتر مرکزی آن در شهر دوبی مستقر است. مباشی با ارائه طراحی دقیق و بی نظیر و نیز کیفیتی که همواره یادآور کیفیت تولیدات صنایع پیشرفته ژاپن است، توانسته است موفقیت بالایی در بازار بدست آورد. مباشی در طول چهار دهه فعالیت خود همواره روند رو به رشدی را تجربه کرده است و امروزه محصولات این برند در بیش از 25 کشور جهان به فروش میرسند. تولیدات مباشی همواره کیفیت آشنای صنعت ژاپن را عرضه کرده اند و سال های طولانی است که در بازار ایران نیز حضور دارند و مورد توجه مصرف کنندگان ایرانی قرار گرفته اند. دستگاه اسپرسو ساز مباشی مدل Mebashi ECM 2009 از جمله دستگاه های بسیار با کیفیت این شرکت است که حضور خوبی نیز در بازار ایران داشته است و با قیمتی مناسب در دسترس قرار دارد. این دستگاه کیفیتی عالی دارد و برای دوست داران قهوه اسپرسو پیشنهادی بسیار عالی به شمار میرود.
اسپرسوساز مباشی مدل Mebashi ECM 2009 را با بهترین قیمت از فروشگاه اویاکالا خریداری نمائید
رنگ | مشکی |
کشور سازنده | ژاپن |
نوع دستگاه | اسپرسوساز دستی |
توان مصرفی | 1100 وات |
میزان فشار بخار | 20 بار |
قابل استفاده از | پد قهوه, پودر قهوه |
نوشیدنی های قابل تهیه | آب جوش, اسپرسو, شیر گرم, کاپوچینو, کافه لاته, موکا |
سیستم دم آوری | بویلر قوی و ریخته گری شده از جنس آلومینیوم |
تعداد فنجان آماده سازی | 1-2 فنجان |
تعداد نازل قهوه | 2 عدد |
تعداد محفظه قهوه | 1 عدد |
ظرفیت مخزن آب | 1.25 لیتر |
قابلیت جداشدن مخزن آب | دارد |
مخزن پودر قهوه | دارد |
جنس مخزن قهوه | استیل |
WiFi: قابلیت کنترل از راه دور | ندارد |
قابلیت استفاده از کپسول | ندارد |
سیستم کاپوچینوساز | دارد |
مخزن شیر | ندارد |
قابلیت تولید کف شیر،نازل بخار | دارد |
قابلیت تنظیم میزان بخار | دستی |
قابلیت تنظیم ارتفاع خروجی | دارد |
کنترل عطر قهوه | ندارد |
تنظیم دمای هر نوشیدنی | ندارد |
کاهش زمان داغ کردن: آماده شدن فنجان نوشیدنی در یک چشم بهم زدن | دارد |
نوع فیلتر | 2 فیلتر برای یک یا دو فنجان |
قابلیت دسترسی | جداگانه کف شیر |
قابلیت آسیاب کردن قهوه | ندارد |
تنظیم اندازه آسیاب | ندارد |
نوع کنترل | دکمه ای و چرخشی |
نشانگر سطح آب، سینی چکه گیر، سیستم نظافت دستی | دارد |
برنامه اتوماتیک تمیزی و رسوب زدایی | ندارد |
سیستم ایمنی | سیستم محافظت و کنترل از فشار بالا و حرارت بیش از حد خاموش شدن خودکار |
قفل کودک ،تایمر، هشدار صوتی، هشدار خالی بودن مخزن آب | ندارد |
دسترسی آسان به تنظیمات کاربری | دارد |
قابلیت انتخاب زبان های مختلف | ندارد |
قابلیت نوردهی کلیدها دارد کلید روشن / خاموش | دارد |
قابلیت شستشوی قطعات در ماشین ظرفشویی | ندارد |
لوازم جانبی | تامپر پودر قهوه (فشاری), یک عدد پرتافیلتر, یک عدد سبد پرتافیلتر تک شات, یک عدد سبد پرتافیلتر دو شات |
جنس بدنه | پلاستیک |
نمایشگر، صفحه کنترل لمسی | ندارد |
نشانگر روشن بودن دستگاه | دارد |
طول سیم برق | 100 سانتیمتر |
وزن | 4 کیلوگرم |
ارتفاع | 315 میلیمتر |
عرض | 202 میلیمتر |
عمق | 288 میلیمتر |
سایر مشخصات | دارای عقربه فشار سنج, دارای نمایشگر حالت آماده به کار قهوه، بخار و میزان دمای آب, صدا و لرزش پائین دستگاه, نازل بخار تمام استیل قدرتمند |
استان کرمانشاه -شهرستان پاوه -محله جهاد